Warhammer: Enemy Within the Eusterpark !

Zwarte magie in Bogenhaven

03- Uit het dagboek van Fridhelm

bogenhafenmap.jpg
We hebben ontdekt dat de Gilde zich verschuilt achter een geheim genootschap dat bestaat uit gewetenloze zakenlieden, die door het gebruik van zwarte magie de handel van het Rijk willen controleren. Om dat te kunnen realiseren, moeten ze een verduiveld ritueel uitvoeren.
De lucht en sfeer in de stad wordt elke dag donkerder en verontrustender en zelf op de maan menen we een demonisch gezicht te zien. Het toeval heeft ons hier naartoe geleid en nu het blijkt dat we de enigen zijn om dit duistere plan te kunnen stoppen. Ons onderzoek brengt ons in contact met een van de leden van de Gilde. Hij is betrokken bij het plan, maar is bang geworden voor de gevolgen van dit demonische ritueel. Daarom heeft hij besloten ons te helpen en vertelt ons waar en wanneer het ritueel zal plaatsvinden. Hij nodigt ons thuis uit, maar daar aangekomen vinden we hem dood en beseffen we dat we in een val zijn getrapt. Iemand wil ons van deze moord beschuldigen.
Nu worden we gezocht, we hebben niets meer te verliezen en besluiten door te gaan met ons plan. We profiteren van de chaos veroorzaakt door verschillende branden in de stad om de plaats van het ritueel te bereiken. De ingang wordt beschermd door bewakers, maar het lukt ons om ze snel te doden. Ugo laat ons zien hoe een sterke krijger zijn zwaard gebruikt …met een slag snijdt hij een bewaker letterlijk in twee stukken.
Als we binnen zijn zie we verschillende mannen in witte kleding rond een altaar waar een soort van lichtstraal uitkomt. We besluiten direct aan te vallen en het lukt ons om veel van hen te doden en zelfs het altaar te verwoesten. De lichtstraal verdwijnt, helaas vlucht ook de leider. Onze jonge broer Wilhelm is zwaar gewond geraakt en we besluiten om het gebouw te verlaten.
P.S. Ik moet niet vergeten om Hubert veel te laten oefenen met de kruisboog,…hij heeft meer schade aan het gebouw veroorzaakt dan een katapult zou doen, én ook geen vijanden geraakt. Knap!

Comments

Ariolan

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.